Home       Referentie       Mail-vriend       Offerte aanvragen       Vacature       Contact       Faq-lijst       Webshop
Diensten
     
Boot Wassen

Boot Poetsen

Boot Polijsten

Boot Tefloseal

Spinnen op de boot

Interieur Reinigen

Teakdek reinigen Semco

Teakdek Rubberen

Antifouling International


Wat is tefloseal?

Tefloseal is een beschermingslaag dat speciaal voor boten is ontwikkeld. Het is een hoogwaardig product op basis van PTFE (Polytetrafluorethylene). Deze biedt bescherming tegen de meeste invloeden van buitenaf zoals, vogeluitwerpselen en insecten resten, verkleuring door UV stralen, zoutwater,etc. De tefloseal wordt uitsluitend geleverd aan de professionele onderhouds bedrijven die hiervoor zijn gecertificeerd om het product te mogen aanbrengen. Let hierbij op het Certificerings logo!

Een langdurige glansharde laag.
Het aanbrengen van de Tefloseal gebeurd na een goede voorbewerking met een speciale machine. Wanneer de Tefloseal is aangebracht, is uw boot voorzien van een langdurige glansharde laag.
Tefloseal is een net iets betere beschermingslaag dan de standaard waslaag. Het geeft een iets diepere glans en is langer werkzaam.


Na de behandeling.

Het is noodzakelijk dat de behandelde boot regelmatig wordt gewassen ter voorkoming van aanhechtende vuildeeltjes. Het wassen kan met een shampoo dat is samengesteld uit hoogwaardige grondstoffen die zorg dragen voor het onderhoud van uw boot. Door het wassen met de shampoo krijgt de Tefoseal weer een "extra toplaag" waardoor deze langer op glans blijft.

U kunt het wassen zelf doen, of gebruik maken van onze periodieke was service.

Zie de link: was service

  Copywrite 2002-2017 Blokesch Yacht-Care Amsterdam,  Alle rechten voorbehouden