Boot wassen, boot reinigen, boot schoonmaken Blokesch Yacht Care
      
          Home       Referentie       Mail-vriend       Offerte aanvragen       Vacature       Contact       Faq-lijst       Webshop
Diensten
     
Boot Wassen

Boot Poetsen

Boot Polijsten

Boot Tefloseal

Spinnen op de boot

Interieur Reinigen

Teakdek reinigen Semco

Teakdek Rubberen

Antifouling International

 
Boot wassen, eenmalig of periodiek.   
Het wassen van een boot kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Zeker als de boot wat groter van maat is. Wij merken dat tegenwoordig niet veel mensen nog tijd hebben om het wassen van de boot zelf uit te voeren. Als u een weekend wilt gaan varen, heeft u immers geen zin om dan ook de boot nog te moeten wassen. Het enige waar u naar uit kijkt is varen en genieten!

De mogelijkheden die wij u kunnen bieden zijn :
  • eenmalig wassen
  • eens in de twee weken wassen
  • eens per maand wassen

Voordeel van periodiek wassen is dat de boot altijd schoon is.


Wat is het effect van onvoldoende periodiek wassen?

Elke boot heeft periodieke wasbeurten nodig. Het maakt niet uit of u dit zelf doet, of uitbesteed. Onvoldoende wassen, of wassen met de verkeerde reinigings producten, kan tot grote schade leiden. Naast het feit dat onvoldoende onderhoud de levensduur van de boot verkort, speelt de verkoopwaarde te zijner tijd ook een rol.


Ligt uw boot te koop bij een makelaar?
Dan is het verkoop technisch verstandig om bij ons een was abonnement af te sluiten. Wij kunnen er voor zorgdragen dat uw boot eens in de twee weken, of per maand door ons wordt gewassen. Een schone boot verkoopt immers sneller. Een geïnteresseerde koper kan slecht door het vuil "heen kijken" om een indruk te krijgen van de staat van de lak of gelcoat. Daardoor zal men vaker lager bieden dan bij een schone, gewassen boot.
Ook is het voor een boten makelaar beter om een schone handels voorraad te hebben, om zo hoger te scoren in de verkoop kansen.


Na het laten poetsen, het wassen van de boot ook uit handen geven.

Indien uw boot door ons is gepolijst en gepoetst, kunnen wij deze in perodieke vorm in onderhoud nemen. Dat wil zeggen dat wij zorgdragen voor de nabehandeling om de glans zo lang mogelijk in tact te houden door met de juiste producten de wasbeurten uit te voeren. Wilt u het wassen zelf uitvoeren? Kijk voor de juiste producten in onze webshop.

  Copywrite 2002-2017 Blokesch Yacht-Care Amsterdam,  Alle rechten voorbehouden