Home       Referentie       Mail-vriend       Offerte aanvragen       Vacature       Contact       Faq-lijst       Webshop
Diensten
     
Boot Wassen

Boot Poetsen

Boot Polijsten

Boot Tefloseal

Spinnen op de boot

Interieur Reinigen

Teakdek reinigen Semco

Teakdek Rubberen

Antifouling International

 

Het machinaal "hoogglans" polijsten van de boot.
Door het hoogglans polijsten van de boot in combinatie met de juiste polijstmiddelen, kunnen wij de lak of gelcoat vaak weer "ophalen" tot nieuwstaat. Doordat de machine waarop de schijf is bevestigt tussen de 1100 en 3700 toeren per minuut draait, zal men handmatig nooit hetzelfde resultaat kunnen behalen.
Mede door het toepassen van de juiste middelen en techniek, kunnen wij 50 tot 100% meer glans resultaat creëren, (er van uitgaande dat de staat waarin de lak of gelcoat verkeerd in slechte conditie is). Door het hoogglans polijsten van de boot zal tevens ook de duur van het behaalde resultaat aanzienlijk worden verlengt. Tijdens het polijsten zal de in slechte staat verkerende lak of gelcoat na enige tijd glad aan voelen en glans vertonen. Pas nadat er door het polijsten glans is gecreëerd, zal een waslaag worden aangebracht om deze optimaal bescherming te bieden tegen de schadelijke UV stralen, zout water etc... .

 


Polijsten van een boot staat vaak ook in de handleiding
.
Het polijsten van een polyester boot werd vroeger vaak gezien als een "not done" behandeling. Men was bang dat door het polijsten de gelcoat totaal zou verdwijnen. Met de door ons uitgevoerde techniek van het polijsten zal dit niet van toepassing zijn. Tegenwoordig wordt er in de handleidingen van nieuwe boten al veervuldig gesproken over het polijsten. Men schrijft dat een nieuwe boot ook tijdig gepolijst moet worden om verkrijting van de gelcoat tegen te gaan.

Een duurzame tefloseal behandeling, of de standaard waslaag na het polijsten?

Na het polijsten is het noodzaak om een goede beschermingslaag aan te brengen om wederom een snelle verkrijting van de gelcoat tegen te gaan. Standaard zal een goede dikke waslaag van professionele kwaliteit worden aangebracht.
Als extra bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen voor een tefloseal behandeling.
Met de Tefloseal behandeling heeft u een duurzame behandeling die de beste bescherming biedt op een pas gepolijst oppervlak. De tefloseal geeft een net even iets betere bescherming als de standaard waslaag.

Voor meer informatie: Tefloseal

  Copywrite 2002-2017 Blokesch Yacht-Care Amsterdam,  Alle rechten voorbehouden